Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Gümüşdağ: -Kazanabileceğimiz maçlarımızı kendi hatalarımız nedeniyle kaybettik. Artık puan kaybına tahammülümüz yok


ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çorum Belediyesporun teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Kazanabileceğimiz maçlarımızı kendi hatalarımız nedeniyle kaybettik. Artık puan kaybına tahammülümüz yok dedi.
     Gümüşdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında Gümüşhanespor ile karşılaşacakları maça hazır olduklarını ifade ederek, ligde ilk beşi zorlayan bir takıma karşı mücadele edeceklerini ve maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
     Gümüşhanesporu yenerek, şanssızlığa son vermek istediklerini belirten Gümüşdağ, şunları kaydetti:
     Futbolcularımızı bu maça iyi hazırlayarak motive ettik. Maçın sonunda hem puan kazanacağız hem de takım olarak şanssızlığımıza son vereceğiz. Kazanabileceğimiz maçlarımızı kendi hatalarımız nedeniyle kaybettik. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Son dört haftadır iyi oynuyoruz ancak hatalarımızdan dolayı hakettiğimiz puanları kaybettik. Bu haftadan itibaren puan ve puanları alacağımıza yönelik inancımız tam.
     Sakatlıkları nedeniyle Haydar, Buğraçhan, Furkan ve Abdullah ile kart cezası bulunan Okanın, yarınki maçta forma giyemeyeceğini dile getiren Gümüşdağ, sahada, savaşan ve mücadele eden bir takım olacağını belirtti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER