Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Altınordu kalecisi Evren Özyiğit: Geldiğimiz nokta tesadüfün değil çok çalışmanın bir ürünü


İZMİR (A.A) - Türkiye liglerinin en az gol yiyen kalecilerinden olan Altınordulu Evren Özyiğit, Geldiğimiz nokta tesadüfün değil çok çalışmanın bir ürünü dedi.
     Evren, yaptığı açıklamada, futbola okul takımındaki arkadaşlarının ısrarı üzerine başladığını, Tozkoparan Birlik, Galatasaray altyapısı, Kastamonu, Tepecik Belediyespor ve Tarsus İdmanyurdunda forma giydiğini, son iki sezonda iki şampiyonluk yaşadığını belirtti.
     Şampiyonluk sırasının Altınorduda olduğunu, bu sezonla birlikte 3. Lig defterini kapatacağına inandığını belirten genç kaleci, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Sezon başından bu yana iyi bir hava yakaladık. Geldiğimiz nokta tesadüfün değil çok çalışmanın bir ürünü. Kazanan bir takım olmak ve bunu korumak tabi ki çok zor. Ama bu stresi kaldırabilecek bir ekibiz. Benim omuzlarımda en az gol yiyen kalecilik gibi bir apolet var. Şampiyonluğa doğru ilerlerken bunu korumak için daha da çok çalışıyorum. Amacım, Altınorduda uzun yıllar forma giyebilmek. Hayalim ise Süper Ligde bir takımın kalesini koruyarak Milli Takıma yükselebilmek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER