Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -"Türkiye liglerinde sahasında mağlup olmayan tek takımız. Balıkesir maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz"


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ikincisi İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, "Türkiye liglerinde sahasında mağlup olmayan tek takımız. Balıkesir maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, grup lideri Balıkesirspor ile 27 Nisanda İnegölde çok zor bir karşılaşma oynayacaklarını ve galibiyetten başka sonuç düşünmediklerini söyledi.
     Balıkesirsporun, PTT 1. Lige yükselmeyi büyük ölçüde garantilediğini belirten Bulut, şunları kaydetti:
     "Şu ana kadar takımımızın performansından memnunuz. 13 haftadır lig ikinciliğimiz istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte iyi futbol oynadık. Hep oyunun kontrolü bizdeydi ama zaman zaman şanssızlıklar yaşadık. Bunlar futbolda var olan şeyler. Futbolcu kardeşlerimizin sezon başından beri ortaya koyduğu performans memnuniyet verici. Türkiye liglerinde sahasında mağlup olmayan tek takımız. Balıkesir maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz."
     Bulut, Berkay ve Ekremin, kart cezaları nedeniyle Balıkesirspora karşı oynayamayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER