Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Ünyesporda teknik direktörlük görevine Mustafa Serin getirildi


ORDU (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyesporda teknik direktörlük görevine Mustafa Serin getirildi.
     Yeşil-beyazlılarda Murat Sözkesenin istifasının ardından anlaşma sağlanan teknik direktör Mustafa Serin, takımının başında antrenmana çıkarak göreve başladı.
     Serin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ünyespor yönetiminin teklifini, takımın riskli bir durumda olmasına rağmen kabul ettiğini belirterek, Yönetici arkadaşların, futbolcuların ve camianın içinde bulunduğu ortamdan çıkması adına faydamız olursa ne mutlu bize dedi.
     Takımın durumunun ortada olduğunu vurgulayan Serin, El birliğiyle çalışıp, takımı ligde bırakmak için mücadele edeceğiz. Bu durumda bizler etkileyici faktörleriz. Belirleyici faktör oyuncuların buna inanması, sahaya çıkması, bunu göstermesi. Taraftarın, bizlerin, yönetimin desteğiyle başarı yakalanabilir. El birliğiyle tek vücut olursak sonuca varırız diye konuştu.
     Ünye Şehir Stadındaki antrenmanı izleyen kulüp başkanı İrfan Şahin ise Mustafa Serinin deneyimli bir teknik direktör olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     Hoca, bu zamana kadar ligde küme düşme durumundaki 12 takımla çalışmış ve hepsini bu noktada ligde bırakmıştır. Her konuda anlaştık. Başaracağımıza inanıyorum, inanmasaydı hoca zaten gelmezdi. Her şeyden önce biz bu grupta düşme tehlikesi yaşıyoruz ama düşmeden gruptan çıkacağız. Hafta sonu sahamızda İstanbul Güngörenspor ile oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER