Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: -Kalan 6 maçımızı kazanarak, şampiyonluk yolundaki rakibimiz Balıkesirsporun kaybetmesini bekleyeceğiz


BURSA (A.A) - İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, sezon bitimine kadar oynayacakları 6 karşılaşmayı kazanarak, şampiyonluk yolundaki rakipleri Balıkesirsporun kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün sahalarında Bayrampaşayı yendikleri için mutlu olduklarını bildirdi.
     Bu maçta aldıkları 3 puanın önemli olduğunu dile getiren Bulut, Bayrampaşa takımı, genç, dinamik ve yükseliş gösteren bir takım. Geçmiş maçlardaki performansımızı gösteremesek de özellikle ikinci yarıdaki performansımızla kazanmayı bildik. Kırklarelide ise daha iyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Futbol böyle bir oyun dedi.
     Bulut, takımının, puan tablosunda ikinci sırada yer aldığını, lider Balıkesirsporun ise dün deplasmanda Gaziosmanpaşaya mağlup olduğunu hatırlattı.
     Yoğun bir maç trafiği içinde bulunduklarını anlatan Bulut, Kalan 6 maçımızı kazanarak, şampiyonluk yolundaki rakibimiz Balıkesirsporun kaybetmesini bekleyeceğiz diye konuştu.
     Grupta, 55 puana sahip lider Balıkesirsporun, 49 puanla en yakın takipçisi olan İnegölspor, 7 Nisanda Konya temsilcisi Anadolu Selçukluspor ile deplasmanda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER