Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Teknik Direktörü Erdal İşkar: -Giresunspor karşılaşması bizim için ligin zorlu maçlarından biri


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun teknik direktörü Erdal İşkar, 23 Martta kendi sahalarında oynayacakları Giresunspor karşılaşmasının kendileri için ligin zorlu maçlarından biri olduğunu belirtti.
     İşkar, tesislerde yapılan antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunsporun sıralamada rakipleri arasında yer aldığını ve oynayacakları karşılaşmanın 6 puanlık bir maç olduğunu söyledi.
     Taraftarında desteğiyle mutlak 3 puan almak istediklerini vurgulayan İşkar, şöyle konuştu:
     Giresunspor karşılaşması bizim için ligin zorlu maçlarından biri. Rakibimizi ilk devrede kendi sahalarında yenmiştik. Cumartesi günü taraftarında desteğiyle mutlak 3 puan almak için sahaya çıkacağız. Giresunspor bizim sıralamada rakibimiz ve 6 puanlık bir maç oynayacağız. Maçtan galip ayrılarak rakibimizle aramızdaki puan farkını 6ya çıkarmak istiyoruz. Bu doğrultuda bugün çift antrenman yaptık. Şu anda takımda kırmızı kart cezalısı Kadirin dışında sakat ya da cezalı bulunmuyor.
     Sakaryaspor maçında kaybedilen 3 puanın, Giresunspor maçını daha da önemli kıldığını dile getiren İşkar, Sakaryaspor karşılaşmasında ummadıkları bir mağlubiyet aldıklarını, bu yüzdende Giresunspor maçının öneminin daha da arttığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER