Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Mumcu: -Deplasmanda oynayacağımız Tokatspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Aksi bir sonuç bizi üzer


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Tokatspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla dönmeleri gerektiğini belirterek, Aksi bir sonuç bizi üzer dedi.
     Takımlarının antrenmanını izlemek için Orduzu Pınarbaşı Antrenman Sahasına gelen Mumcu, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.
     Kızılcahamamspor maçına genel olarak bakıldığında takımın iyi bir performans sergilediğini ifade eden Mumcu, maçın son 5-6 dakikalık periyodunda sıkıntı yaşandığını belirtti. Maçın özellikle ikinci yarısında takımın gücünü sergilediğini dile getiren Mumcu, Rakibin bunaltıcı ya da tehlikeli atağı yoktu. Ancak bizim mutlaka 3 puan almamız gereken bir maçtı. Kızılcahamamspor maçının önceliği buydu. Ne yapıp edip kazanmamız gereken bir maçtı. Hem futbolcularımızın üzerindeki baskının kalkması hem de 3 puan bizim için iyi oldu dedi.
     Tokatspor maçının da Kızılcahamamspor maçı gibi büyük önem taşıdığını vurgulayan Mumcu, İlk 5te rahat bir yer bulmamız gerekiyorsa, bu başarıyı Tokatta göstermemiz lazım. Tokatspor da çok arzulu ve iyi bir takım. Ligin çok kolay gol atabilen ama gol yiyebilen bir takımı. Ligin ilk yarısında Tokatspor karşısında iyi mücadele ettik. Deplasmanda oynayacağımız bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Aksi bir sonuç bizi üzer. Arkadaşlarımız biraz daha takım olma özelliğini öne çıkarırlarsa, iyi bir sonuçla döneriz diye konuştu.
     Ertan Mumcu, ilk 5 içerisinde yer alacak, Malatyada futbola heyecan getirecek ve futbol taraftarlarının ilgisini çekecek bir takım oluşturduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Talihsiz maçlarımız oldu. Ligin ilk yarısında beklenmedik sonuçlar aldık. Herkes üzüldü. Şimdi matematiksel olarak konuşmak farklı bir şey. Ama biraz da rasyonel konuşmak gerekiyor. Balıkesirspor 10 puan önde bulunuyor. Yani baktığımız zaman 1-2 beraberlik ve geriye kalan bütün maçların kazanılması halinde bir şans olabilir. Ama dürüstçe konuşmak gerekirse, Balıkesirspor bize göre çok daha şanslı. İnegölspor ve Tokatsporu da yabana atmamak gerekiyor. Sürprizi bol bir grupta yer alıyoruz. İddialı takımlar ve hiç ummadığımız takımlar çok farklı performans ortaya koyabiliyor. Dolayısıyla bu anlamda Balıkesirsporun yapacağı maçlar önemli fakat direk şampiyonluk çok zor. Ama play offlara kalma mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Sezon sonuna kadar şansımızı kovalayacağız. Futbol adına, taraftarlarımız adına gereken her şeyi yapmaya çalışacağız.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER