Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Örgüç: Yukarı doğru tırmanıyoruz. 2-3 haftayı da puanla kapatırsak iyi bir konuma geleceğiz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, Yukarı doğru tırmanıyoruz. 2-3 haftayı da puanla kapatırsak iyi bir konuma geleceğiz dedi.
     Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarında oynadıkları Ofspor maçının ilk yarısında yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini anlatarak, Temposu çok yüksek ve gol pozisyonları olan bir maçtı. Gol atamayınca oyun strese dayalı sürüyor bu durum da takımı olumsuz etkiliyor diye konuştu.
     Deplasmanda takımın daha iyi bir oyun sergilediğini belirten örgüç, deplasmanda oynadıkları maçlarda da puan elde etmek istediklerini bildirdi.
     Örgüç, maçlarda çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen, skor anlamında istediklerini elde edemediklerini kaydetti.
     Ligde gol pozisyonuna girmenin çok zor olduğunu dile getiren Örgüç, Çok gol pozisyonuna giriyoruz, bunlardan 1ini atıyoruz veya atamıyoruz. Girdiğimiz 12-13 pozisyondan 1 veya 2sini atamazsan, sonra rakip takım bir atak yapıyor, golü atıyor. Pazar günü İnegölspor deplasmanından puanla dönersek, ondan sonraki hafta Çamlıdere Şekersporu konuk edeceğiz. Yukarı doğru tırmanıyoruz. 2-3 haftayı iyi geçirirsek farklı şeyler düşünebiliriz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER