Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor Kulübü Başkanı Doğrucan: -Turgutluspor maçı öncesinde futbolculara ödeme yapacağız


SAKARYA (A.A) - Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan, Turgutluspor maçı öncesinde futbolculara ödeme yapacaklarını söyledi.
     Doğrucan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yapılan ikinci olağanüstü genel kurulda yönetimi devraldıklarını anımsatarak, ilk icraat olarak kulübün kesik olan elektriğini açtırdıklarını anlattı.
     Turgutluspor maçına hazırlandıklarını ifade eden Doğrucan, Turgutluspor maçı öncesinde futbolculara ödeme yapacağız. Taraftarın yönetici olması değil de iyi bir taraftarın takıma yönetici olması önemli. Her yönetici bir taraftar olmalı. Zaten futbol takımlarının zor durumlara düşmelerinin nedenlerinden biri de budur. Sadece egolarınız için değil, faydalı olabilmek için hizmet vermek önemli diye konuştu.
     Hizmet etme metodunun farklı olduğunu dile getiren Doğrucan, Sakaryasporu içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmak istediğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER