Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Ünyespor Teknik Direktörü Sözkesen: -Ligdeki durumumuz iç açıcı değil


ORDU (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ünyesporun teknik direktörü Murat Sözkesen, Ligdeki durumumuz iç açıcı değil dedi.
     Sözkesen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçını değerlendirdi.
     Bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirten Sözkesen, şöyle konuştu:
     Ligdeki durumumuz çok kötü. Bu zor durumdan kurtulana kadar ciddi bir program değişikliği yaptık. 2. devre yaptığımız transferlerle iyi bir ekip oluşturduk. Bu zor durumdan çıkabilecek güce sahip olduk. Ancak ligdeki durumumuz iç açıcı değil, baktığınız zaman bir galibiyet alsak 11. sıraya kadar çıkabiliyoruz, bir mağlubiyetle 2. sıra geriliyebiliyoruz, böyle bir gruptayız. Üst üstte alacağımız 3 galibiyetin bizi üst sıralara rahat bir şekilde çıkaracağını biliyoruz. Oyuncularımıza da bunu aşılamaya çalışıyoruz.
     Takım olarak taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Sözkesen, Bu maçta taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Tribünleri doldurarak oyuncularımıza saha içinde 90 dakikanın sonuna kadar destek vermelerini istiyoruz dedi.
     Bu arada Ünyespor, Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcular, teknik direktör Sözkesen yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süreyle düz koşu ve kuvvet çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Akın Aktaş ve Yusuf Efil katılmadı.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / İlyas Gün
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER