Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülmezgil: -Oyun disiplininden erken kopunca, hiç ummadığımız bir yenilgiye uğradık


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta, deplasmanda Bozüyükspora 3-1 yenilen Bandırmasporun basın sözcüsü Can Gülmezgil, Oyun disiplininden erken kopunca, hiç ummadığımız bir yenilgiye uğradık dedi.
     Gülmezgil açıklamasında, rakipleriyle 100 maç oynasalar, 90ını kazanacaklarını, 10unun ise beraberlikle biteceği iddiasında bulundu.
     Oyun disiplininden erken koptuklarını belirten Gülmezgil, Böylelikle hiç ummadığımız bir yenilgiye uğradık ifadesini kullandı.
     Maçın 3üncü dakikasında öne geçtiklerini, bu golün ardından penaltı atışından yararlanamadıklarını belirten Gülmezgil, şöyle dedi:
     Penaltıyı kaçırdıktan sonra oyun disiplininden koptuk. Ardından da kalemizde üst üste üç gol gördük. Böylece bu sezon deplasmanda ilk yenilgimizi aldık. Yenilgiyle önemli bir fırsatı kullanamadık. Çünkü zirve yarışında diğer takımların puan kaybetmesiyle bu takımlara çok yaklaşabilirdik. Bu hafta bay takım olarak maç yapmayacağız. Daha sonraki hafta Hatayspor ile oynayacağız. Bu maça cezalarını tamamlayan Serdar Samatyalı, Bülent Bal ve Sinan Yitmezin yer aldığı kadroyla çıkıp, 3 puan için mücadele edeceğiz.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER