Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu Başkanı Akdağcık: -Sakaryaspor maçını kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdunun başkanı İsmail Akdağcık, Sakaryaspor maçını kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.
     Akdağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında Sakaryasporu konuk edeceklerini, bu maçı kazanarak moral bulmak istediklerini ifade etti.
     Yeni yıla mutlu girebilmek için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirten Akdağcık, Rakibimiz her ne kadar puan cetvelinin son sırasında olsa da, güçlü bir takım. İki takım için de güzel bir maç olacak. Bu karşılaşmadan mutlaka üç puan alarak ayrılmak istiyoruz. Tarsus İdmanyurdu camiası olarak bu güce sahibiz. Maça çok iyi odaklanmamız gerekiyor. Sakaryaspor maçını kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz dedi.
     Devre arasında takımı güçlendirmeye çalışacaklarını vurgulayan Akdağcık, şöyle devam etti:
     Kulüplerde yaşanan parasal sıkıntılardan biz de etkilendik. Mevcut oyuncularımızın ödemeleri, kulübün diğer giderleri ve transfer için ciddi manada paraya ihtiyacımız var. Tarsus İdmanyurdunu daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için bütün şehir hep birlikte hareket etmeliyiz. Sezon başında çok iyi bir takım kurduk. Ancak istenilen başarılar gelmedi. Devre arasında takıma yeni takviyeler yaparak, Tarsus İdmanyurdunu layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz. Yaşadığımız finansal sıkıntılara çareler bulunması halinde transfer için görüştüğümüz oyuncuların kapısını çalacağız.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER