Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Fethiyespor Kulübü: -İki dost kulübün arasına zamansız ve yersiz bir şekilde sokulmak istenen nifak tohumları zaman içerisinde sonuca ulaşamayacak, tarih ve iki güzide kulübün camiaları da yanlışları yapanl


MUĞLA (A.A) - Fethiyespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Nazili Belediyespor Kulübü Başkanı Haluk Alıcıkın Yeni Asır TV ve Yeni Asır Gazetesinde yer alan demeçlerinin talihsiz bir açıklama olduğu belirtilerek, İki dost kulübün arasına zamansız ve yersiz bir şekilde sokulmak istenen nifak tohumları zaman içerisinde sonuca ulaşamayacak, tarih ve iki güzide kulübün camiaları da yanlışları yapanları cezalandıracaktır denildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Nazili Belediyespor Kulübü Başkanı Haluk Alıcıkın yaptığı açıklamalarda, Fethiyespor Kulübünün isminin kullanılması nedeniyle kamuoyunu aydınlatma amacıyla açıklama yapma gereği duyulduğu kaydedildi.
     Teknik direktörlük görevine 1998 yılında başlayan daha önce Fethiyesporda şampiyonluk yaşayan Mustafa Cevize görev verilmesiyle ilgili görüşmelerin 13 Kasımda başladığı, 15 Kasımda da karşılıklı anlaşma ile sonuçlandığı hatırlatıldı.
     Mustafa Ceviz ile Nazilli Belediyesporda görev yaptığı zaman içerisinde herhangi bir görüşmenin olmadığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     2012-2013 sezonu Centilmen Lig Şampiyonu olan Fethiyespor, etik olmayan hiçbir davranışın içerisinde yer almamıştır. İki dost kulübün arasına zamansız ve yersiz bir şekilde sokulmak istenen nifak tohumları zaman içerisinde sonuca ulaşamayacak, tarih ve iki güzide kulübün camiaları da yanlışları yapanları cezalandıracaktır. Sayın Alıcıkın talihsiz olarak bulduğumuz açıklamalarının kendisini bağladığını, iki dost kulübün dostluğunu bozmayacağının gerek Fethiyespor gerekse Nazilli Belediyespor camiaları tarafından bilinmesi en büyük temennimizdir.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER