Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor yönetimi, Mesut Dilsözün istifasıyla boşalan teknik direktörlük için arayışlara başladı -Kulüp Başkanı Aktürk: İstifanın ardından 60a yakın teknik direktör için menajer ve aracıları aradı


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun yönetimi, Mesut Dilsözün istifasıyla boşalan teknik direktörlük için arayışlara başladı.
     Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mesut Dilsözün, hafta sonunda İnegölsporu 1-0 yendikleri maçın ardından istifa ettiğini anımsattı.
     Yönetim olarak Mesut Dilsözün istifasını kabul ettiklerini dile getiren Aktürk, Kendi tercihidir. Mesut Dilsözün nasıl bir Balıkesirsporlu olduğunu herkes bilir. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. Balıkesirspora verdiği hizmetlerden dolayı kendisi ve ekibine teşekkür ediyoruz dedi.
     Aktürk, teknik direktör arayışına hemen başladıklarını belirterek, Şu ana kadar herhangi bir teknik adamla doğrudan bir görüşmemiz olmadı. İstifanın ardından 60a yakın teknik direktör için menajer ve aracıları aradı. İyi bir teknik direktörle anlaşıp, yolumuza devam edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER