Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy: "Körfez Futbol Kulübü maçından alacağımız 1 puan bile bize play-offun kapısını açacak"


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun teknik direktörü Namık Altunsoy, "Körfez Futbol Kulübü maçından alacağımız 1 puan bile bize play-offun kapısını açacak" dedi.
     Altunsoy, Gaziosmanpaşa Stadındaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 32. haftasında deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor karşısında aldıkları galibiyetten sonra play-off için avantajlı konuma geldiklerini belirtti.
     Körfez Futbol Kulübü ile hafta sonu Tokatta yapacakları maçın play-off için daha da önemli hale geldiğini ifade eden Altunsoy, "Son iç saha maçımızı oynayacağız. Taraftarımıza kazanarak veda etmek istiyoruz. Körfez Futbol Kulübü maçından alacağımız 1 puan bile bize play-offun kapısını açacak" diye konuştu.
     Altunsoy, bir süre önce kadro dışı bırakılan forvet İbrahim Taylan Uzunoğlunun cezasının kalktığını ve oyuncunun yarın Tokata geleceğini söyledi.
     Körfez Futbol Kulübü maçı öncesi cezalı oyuncuları olmadığını aktaran Altunsoy, Haluk Ulaşoğlu ve kaleci Erhan Kuşkapanın sakatlıklarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER