Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Kırklarelispor maçında oyunun başında gelen kırmızı kart ve penaltı, oyun dengemizi bozdu


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Kırklarelispor maçında oyunun başında gelen kırmızı kart ve penaltının, oyun dengelerini bozduğunu söyledi.
     Ligde ikinci yarının ilk maçında dün Kırklarelispora 3-0 yenilen Denizli Belediyesporun teknik direktörü Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısındaki 6 maçlık yenilmezlik serisine devam etmek için kazanmayı çok istediklerini ama olmadığını belirtti.
     Ligin ikinci yarısına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:
     Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyorduk fakat oyunun başında gelen kırmızı kart ve penaltı, oyun dengemizi bozdu. Golü yediğimiz 23. dakikaya kadar iyi oynadık. Ancak ilk golün şokunu atlatamadan, bir dakika sonra verilen penaltı ve kırmızı kart oyunumuzu altüst etti. Üç yıldır bir arada oynayan ve tecrübeli futbolculardan oluşan Kırklarelispora karşı, demorolize olmuş bir takımla mücadele etmek elbette zor. Buna rağmen gol pozisyonları bulduk ama değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Lig uzun bir maraton. Her şeye rağmen bunlar ileride telafi edebileceğimiz maçlar. Önümüzdeki günlerde eksik bölgelerimize takviye yapabiliriz.
     Denizli Belediyesporda Bayrampaşa maçının hazırlıkları yarın öğleden sonra başlayacağı öğrenilirken, Kırklarelispor maçında kırmızı kart gören Ömer Cuğ ile sarı kart sınırını dolduran Emrah Bedirin Bayrampaşaspor maçında görev alamayacağı, sakat olan Hüseyin, Uğur ve Sametin tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER