Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor, Şahin Şafakoğlunun sözleşmesini 2 yıl uzattı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor, profesyonel kariyerinde ilk golünü geçen Pazar günü deplasmanda İnegölspora atan 19 yaşındaki genç futbolcusu Şahin Şafakoğlunun sözleşmesini 2 yıl uzattı.
     Denizli Belediyesporlu genç futbolcu Şahin Şafakoğlunun sözleşmesinin Mayıs 2015e kadar uzatılması dolayısıyla kulüp binasında tören düzenlendi.
     Kulüp başkanı Rüşan Uzunoğlu, törende yaptığı konuşmada, kulüp olarak öncelikli amaçlarının Denizlili sporculara önayak olup, Türk sporuna kazandırmak olduğunu belirtti.
     Şahin Şafakoğlunun da Denizlinin bir evladı olduğunu dile getiren Uzunoğlu, Şahin, istikbali parlak olan sporcumuz. İyi bir çıkış yakaladı ve Ege Bölge Karmasına davet edilerek, başarısını kanıtladı. Biz de sözleşmesini uzatarak, bu başarısını taçlandırdık. İnşallah daha iyi noktalara gelecek ve biz de kendisiyle gurur duyacağız diye konuştu.
     Genç oyuncu Şafakoğlu da futbola Denizli Belediyesporda başladığını ve Mayıs 2013te bitecek sözleşmesinin uzatılması için teklif geldiğinde, memnuniyetle bu teklifi kabul ettiğini ifade ederek, kendisine güvenen başta kulüp yönetimi ve teknik heyete teşekkür etti.
     Denizli Belediyespor altyapısında futbola başlayan Şahin Şafakoğlu, 2010 yılında Denizli Belediyesporda profesyonel oldu. Geçen sezon ligin ikinci yarısında Elazığ Belediyesporda kiralık olarak oynayan Şahin, Denizli Belediyesporun 3. Ligde şampiyon olup 2. Lige çıktığı 2010-2011 sezonu kadrosunda da yer aldı.
     Genç futbolcu 32 maçlık profesyonel kariyerinde ilk golünü ise geçen Pazar deplasmanda İnegölspor karşısında kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER