Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Akgül: Ligin bitimine sayılı haftalar kaldı. Artık her maç büyük önem taşıyor


ADANA (A.A) - Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, Ligin bitimine sayılı haftalar kaldı. Artık her maç büyük önem taşıyor ifadesini kullandı.
     Kulüpten yapılan açıklamaya göre, PTT 1. Ligin 27. haftasında, kendi sahasında Boluspor ile karşılaşacak Adanaspor son hazırlıklarını yaptı.
     Kulübün futbol şube sorumlusu Hamza Akgül, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Boluspor ile önemli bir maç oynayacaklarını ve bu maçta taraftara büyük iş düştüğünü belirterek, şunları kaydetti:
     Saha ve seyirci avantajı bizim için çok önemli. Ligin bitimine sayılı haftalar kaldı. Artık her maç büyük önem taşıyor. Rakibimiz ligin önemli takımlarından biri. Seyircimizin desteği ile gülen taraf olmak istiyoruz. Bu maçtan 3 puanla ayrılmak bizim için önemli.
     Turuncu-beyazlı ekibin 12 golle en çok gol atan futbolcusu Mbillanın kırmızı kart cezalısı olduğu, Barış ve Rahmanın ise sakatlıklarının devam ettiği için bu maçta forma giyemeyeceği bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan/Ali Güreli
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER