Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor, Kartalspor maçı hazırlıklarına başladı


DENİZLİ (A.A) - Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, Kartalspor ile iç sahada oynayacakları maç için 3 puandan farklı bir şey düşünmek istemediğini söyledi.
     Denizlisporlu futbolcular, 17 Mart Pazar günü Kartalspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına, teknik direktör Dervent yönetiminde yaptıkları antrenmanla başladı.
     Teknik Direktör Dervent, AA muhabirine, pazar günü Kartalspor ile oynayacaklarını belirterek, Çaykur Rizespor maçında aldıkları 3 puanla elde ettikleri motivasyonu hafta sonuna taşıyacaklarını vurguladı.
     Kartalspor maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini dile getiren Dervent, şöyle konuştu:
     Tabi bunun için yapmamız gerekenler var. İyi çalışacağız, iyi hazırlanacağız, psikolojik olarak da çok iyi hazırlanmamız lazım, taktiksel anlamda da. Önceki haftalardaki mücadelemizi sürdürdüğümüz takdirde bu maçtan da 3 puanı alacağımıza inancım sonsuz. Ligde 9 hafta kaldı, süre azalıyor. Alınacak her puan çok değerli. Bütün takımlar bu düşünce içerisinde. Biz de kendi evimizde, iç sahada oynayacağımız maç için 3 puandan farklı bir şey düşünmek istemiyoruz.
     Dervent, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Üstün Bilgi dışında sakat oyuncuları olmadığını, bu oyuncunun da Kartalspor maçına kadar iyileşebileceğini kaydetti.
     Denizlisporun antrenmanını, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ferdi Korkmaz ile Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay da izledi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER