Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Ligde iki haftadır galibiyet yüzü görmeyen Boluspor, Denizlisporu mağlup ederek galibiyet serisi hedefliyor -Kulüp Başkanı Abat: -Bu karşılaşmadan 3 puan alarak ilk 6 ve ilk 2 iddiasını sürdürmek istiyoruz


BOLU (A.A) - PTT 1. Ligde iki haftadır galibiyet yüzü görmeyen Boluspor, Denizlisporu mağlup ederek galibiyet serisi hedefliyor.
     Kartalspor ve Çaykur Rizespor karşısında mağlubiyet alan Bolu temsilcisi, yarın evinde konuk edeceği Denizlisporu yenerek ilk 6 iddiasını sürdürmek istiyor.
     33 puanla 8. sırada yer alan Boluspor, Teknik Direktör Oğuz Çetin gözetiminde yarınki maça odaklandı.
     Kulüp Başkanı Abdullah Abat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 haftadır maç kaybettiklerini belirterek, Denizlispor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu karşılaşmadan 3 puan alarak ilk 6 ve ilk 2 iddiasını sürdürmek istiyoruz dedi.
     Abat, sahalarında yaptıkları maçlarda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, Taraftarlarımızdan stadyumu doldurmalarını istiyoruz. Bir başarı sağlanacaksa bu başarıda herkesin katkısının olması gerekiyor. Bu katkıyı Boluspor taraftarından da bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER