Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlisporda Samsunspor maçının galibiyet primleri dağıtıldı


DENİZLİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlisporda, futbolculara Samsunspor maçının galibiyet primleri dağıtıldı.
     Kulüpten yapılan açıklamada, Samsunspor maçı öncesi 100 bin lira galibiyet primi vaadinde bulunan Belediye Başkanı Osman Zolanın, parayı takım kaptanı Veliye teslim ettiği belirtildi. Denizlispor Yönetim Kurulunun da Samsunspor maçının galibiyeti ile Göztepe beraberliğine toplam 60 bin lira prim verilmesini kararlaştırdığı ve primin futbolculara dağıtıldığı bildirildi.
     Öte yandan Denizli Valisi Abdülkadir Demirin bu hafta oynanacak Boluspor galibiyetine 75 bin lira, yönetimin de 30 bin lira prim vereceği kaydedildi.
    
     -Bolusporu da yenersek yolumuz iyice açılacak-
    
     Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak Denizlispora maddi ve manevi destek sağladıklarını ifade ederek, Biz bu kulübe elimizden gelen desteği veriyoruz. Samsunspor maçı bizim için hayati önem taşıyordu. Bu zorlu engeli kayıpsız atlattık. Bolusporu da yenersek yolumuz iyice açılacak. Ben bu takıma güveniyorum dedi.
     Kulüp Başkanı Süleyman Urkay da, Yerel yöneticilerimiz, taraftarımız, basınımızla kenetlenen Denizlispor, bu güçle daha etkin adımlarla ilerleyecek diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER