Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: -Denizliden Tavşanlıya galibiyetle döneceğimizden umutluyum


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde, deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü Ümit Erol Tok, Tavşanlıya galibiyetle döneceklerinden umutlu olduğunu bildirdi.
     Kırmızı-siyahlı ekip, maçın hazırlıklarını, Tavşanlı Ada Stadında yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdü.
     Tok, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, kümede kalmayı hedefleyerek, her maçı kazanmaya odaklandıklarını bildirdi.
     Geçen hafta takımının, Çaykur Rizespor karşısına, teknik direktör Arif Peçeneki kaybetmenin acısıyla çıktığını ve iyi mücadele etmesine rağmen 3-2 mağlup olduğunu belirten Tok, şöyle devam etti:
     İyi bir kadromuz var. Bazı taktiksel hatalar vardı. Antrenmanlarda bunun üzerinde duruyoruz. Kümede kalmak istiyorsak her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkmak durumundayız. Yenmek gerekiyorsa çıkarız ve yeneriz. Buradaki ince ayrıntı şu; iyi olmak durumundasınız. Kötüyseniz, iyi oynayamazsanız, karşınızdaki takım ne derece kötü olursa olsun yenemezsiniz. İyi hazırlık yapamazsanız, çok zayıf rakibe karşı çok sıkıntı yaşarsınız. Dolayısıyla biz, kendimize bakarız. İyiyiz, iyi hazırlanıyoruz, özveride bulunuyoruz, galibiyetin altyapısını hazırlıyoruz. Geriye, sahaya çıkıp oynamak kalıyor.
    
     -Kümede kalmak için 14 maçta 21 puan alma hedefi-
    
     Tok, kümede kalmak için sezon sonuna kadar 14 maçta en az 21 puan almaları gerektiğine dikkati çekerek, sezon başından bu yana 20 maçta 19 puan topladıklarını hatırlattı.
     Diğer takımların durumuna göre 14 maçta alacakları 17 puanın bile kümede kalmalarına yetebileceğini dile getiren Tok, işlerini sağlama almaları için hedeflerinin 21 puan olduğunu belirtti.
     Tok, ligdeki her takımı yenebilecek güce sahip olduklarını anlatarak, Elbette futbolda garanti sonuç, garanti oyun diye bir şey yoktur ancak takımımız iyi bir futbol sergiliyor. Denizliden Tavşanlıya galibiyetle döneceğimizden umutluyum. İnşallah kazanıp geleceğiz ve böylece ikinci yarının ilk galibiyetini almış olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER