Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Çınar: Alternatifli bir kadroya sahip olduk. Tek düşüncemiz; kalan 15 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak, Süper Lig hedefimizi sonuna kadar kovalamak


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, alternatifli bir kadroya sahip olduktan sonra geriye kalan tek düşüncelerinin, kalan 15 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak, Süper Lig hedeflerini sonuna kadar kovalamak olduğunu söyledi.
     Çınar, yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde takımın ihtiyacı olan mevkilere takviyeler yaptıklarını ifade etti.
     Ara transfer döneminde kadrolarına dahil etmek istedikleri yabancı oyuncu transferi konusunda çeşitli sebeplerden dolayı sıkıntılarla karşılaştıklarını dile getiren Çınar, anlaştıkları oyuncuların, ücretlerde artışa giderek transferi zora soktuklarını belirtti.
     Takımın eksik olan mevkilerine gerekli takviyelerin yapılması yönünde uğraş verildiğinin altını çizen Çınar, şunları kaydetti:
     Murat Akın gibi daha önce hocamızla birlikte çalışan, bu ligi yakından tanıyan, şampiyonluklar yaşamış deneyimli bir isimle anlaştık. Sol bek mevkisine Süper Lig tecrübesi olan Murat Kalkanı; kaleye, geleceği düşünerek Deniz Öksüzü, yine geleceğe yatırım adına Diyarbakırspordan İrfan İldizi transfer ettik. İrfan, bu sezonu kiralık olarak Anadolu Selçuklusporda tamamlayacak. En fazla ihtiyaç duyulan forvet mevkisine de Hollandalı Sjoerd Arsı alarak transferi bitirdik. Aramıza katılan arkadaşlarımızın Torku Konyasporumuzun başarısına katkı sağlayacağına inancımız tam. Alternatifli bir kadroya sahip olduk. Şimdi tek düşüncemiz; kalan 15 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak, Süper Lig hedefimizi sonuna kadar kovalamak.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy / Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER