Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirsporlu oyuncu Lawalın İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun oyuncusu Raheem Lawalın Spor Toto Süper lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
     Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lawal ile ilgili son dönemlerde sıkça transfer haberlerinin gündeme geldiğini hatırlattı. Ancak Lawalın henüz Adana Demirspor futbolcusu olduğunu anlatan Serin, Lawal ile ilgili son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesinin anlaştığı yönünde haberler çıktı. Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmıyor dedi.
     Lawal için İstanbul Büyükşehir Belediyesinden teklif aldıklarını dile getiren Serin, şunları kaydetti:
     Bize teklif geldiği doğru. Ama anlaşmanın doğruluk payı yok. Açıkçası biz Lawalı satmak istemiyoruz. Ama yine de İstanbul Büyükşehir Belediyesine satış için bir fiyat verdik. İstanbul ekibi de bu teklifi kabul etmedi. Dolayısıyla görüşmeler olumsuz olarak neticelendi.
     Serin, Lawalın halen idmanlara katılmadığını belirterek, Konuya ilişkin tutanaklar tutuluyor. Federasyona başvurup, gerekli cezai işlemi yaptıracağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER