Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizesporda ilk yarı değerlendirmesi -Futbol Şube Sorumlusu Baltacı: İlk yarıda beklentilerin 5 puan altında kaldık


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde ilk yarıyı 27 puan ve averajla beşinci sırada tamamlayan Çaykur Rizesporda futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı, beklentilerin 5 puan altında kaldıklarını söyledi.
     Baltacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarıyı 17 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle 27 puanla kapattıklarını belirterek, İlk yarıda maç başına iki puan hedefiyle yola çıkmıştık. İlk haftalarda iyi bir istatistik yakalamıştık ancak sonrasında sakatlıklar ve beklenmedik düşüş bizi hedefimizin gerisinde bıraktı. İlk yarıda beklentilerin 5 puan altında kaldık dedi.
     Dönüm maçı sayılabilecek maçlarda talihsiz puanlar kaybettiklerini ifade eden Baltacı, Özellikle Şanlıurfaspor ve Ankaragücü maçları bizim için çok büyük kayıp oldu. 6 puan beklediğimiz iki maçta sadece 1 puan alabildik. Elbette sakatlıklar tek başına bahane değil. Ama çok önemli oyuncuların yokluğu belimizi büktü. Bu da hedeflerimize ulaşmamızı engelleyen önemli faktörlerden oldu diye konuştu.
     İkinci yarıya Mustafa Denizli gibi önemli bir teknik adamla başlayacaklarını dile getiren Baltacı, şunları kaydetti:
     Devre arasında eksiklerimizi gidereceğiz. Yapacağımız takviyelerle hedefimiz olan Süper Lige ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda Mustafa Denizlinin tecrübelerine güveniyoruz. Mustafa Denizli şampiyon yap bizi sloganının bir kez daha gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Bunun için biz de camia olarak elimizden gelen desteği vereceğiz.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER