Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksen: -Boluspor maçından 3 puan bekliyoruz


GAZİANTEP (A.A) - PTT 1. Ligde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesporun Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, ligin ilk yarısının son karşılaşması olan Boluspor maçından 3 puan beklediklerini söyledi.
     Göksen, yaptığı açıklamada, puan kaybına tahammüllerinin olmadığını, Boluspor maçını kazanarak ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istediklerini belirtti.
     Boluspor maçını kazandıkları takdirde ilk yarıyı 24 puanla kapatacaklarını anımsatan Göksen, şunları kaydetti:
     Boluspor maçından 3 puan bekliyoruz. Sezon başında hesapladığımız puanın çok altındayız. Bunu net söylemek lazım. 24 puanı yakaladığımız takdirde ikinci yarı hedefimiz için kötü değil. Son 4 haftada kaybettiğimiz puanlar bizi hedeflediğimiz puandan uzaklaştırdı. Maalesef avantaj kaybettik. Ligin ikinci yarısında bu açığı kapatacağız. Biz hedef koymuyoruz. Bütün hedefi futbolcularımız koyuyor. Tabir yerindeyse biz yağı, şekeri, unu veriyoruz yemeği futbolcular pişiriyor. Hedefi koysunlar ve bu takımı hak ettiği yere götürsünler biz de arkalarındayız.
     Göksen, 23 Aralıkta GASKİ Tesislerinde oynayacakları Boluspor maçında taraftarların desteğini beklediğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER