Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adanasporda 4te 4 yapmanın sevinci yaşanıyor -Teknik Direktör Eriş: -Bu başarı, takımızdaki eksiklere rağmen ortaya konulmuş bir başarıdır


ADANA (A.A) - PTT 1. Ligde Adanaspor, 4 haftada alınan 4 galibiyetin sevinci yaşanıyor.
     Ligin son 4 haftasında da galip gelerek puanını 29a çıkaran Kaplanlar lider Kayseri Erciyessporun 1 puan altında ikinci sıraya yerleşti.
     Ligin 12. haftasında Denizlispor deplasmanında mağlup olduktan sonra, sırasıyla Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Kartalspor ve Karşıyakayı yenen Adanaspor, 4 haftada 12 puan toplamanın mutluluğunu yaşıyor.
     Teknik Direktör Levent Eriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda gösterdikleri performansın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Bu başarı, takımızdaki eksiklere rağmen ortaya konulmuş bir başarıdır dedi.
     Eriş, puan sıralamasında şu an ikinci konumda olduklarını ve bu sıralamaya çok gerilerden yükseldiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Lig başladığında Adanaspordan umudu olmayanlar, umudunu kesenler, bugün devrenin bitmesine bir hafta kala performansımızı görmüş oldular. Bu performansı biz zaten bekliyorduk. Bu tesadüfi bir başarı değil. Geçen seneyle kıyasladığımızda en başarılı takım biziz. Geçen sene ilk 16 maçta 22 puan toplamıştık, bu sene ise 29 puan toplayarak, üzerine 7 puan katmışız. Bu senenin lideri Kayseri Erciyesspor ise geçen sene ilk 16 maçta 27 puan toplamıştı. Bu sene de 30 puan toplamışlar, onlar sadece 3 puanlık bir ilerleme göstermişler.
     17. haftada Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Eriş, Bu maçı da kazanarak ilk devreyi en iyi şekilde kapatmak istiyoruz. Şu ana kadar oynamış olduğumuz futboldan dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Manisaspor maçında da Adanayı en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER