Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor: 3 - Sarayköyspor: 2


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, sahasında Sarayköysporu 3-2 mağlup etti.
     Kumluca Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Ünal Yentür, Tekirdağ bölgesinden Mesut Tufan ve Ceyhun Topçu hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma konuk Sarayköysporun vuruşuyla başladı.
     İlk dakikalardan itibaren atak oynayan ev sahibi Kumluca Belediyespor, 25. dakikadan sonra üst üste gol pozisyonları yakaladı, ancak pozisyonları gole çeviremedi. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına da atak başlayan Kumluca Belediyespor, 52. dakikada Erdalın golüyle 1-0 öne geçti.
     Golden sonra oyundan kopmayan Sarayköyspor, 58. dakikada Berkin golüyle maçta eşitli sağladı: 1-1. 60. dakikada kullanılan kornerden gelen topu iyi takip eden Kumluca Belediyespordan Osman, kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.
     Golden sonra iyice rahatlayan Kumluca Belediyesporda, 63. dakikada atılan uzun topu iyi takip eden Murat, yaklaşık 30 metreden aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi skoru 3-1 yaptı.
     85. dakikada Sarayköysporun geliştirdiği kontra atakta ceza alanı önünde topla bulunan Yasin sert bir şutla topu ağlara gönderdi: 3-2.
     Maçta başka gol olmayınca, Kumluca Belediyepor sahadan 3-2 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı. Maçta Kumluca Belediyespordan Erdal, Sarayköyspordan ise Hakan, Yusuf ve Özer sarı kart gören oyuncular oldu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER