Futbol

Futbol -Adıyamanda bayan futbol takımı kuruldu


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda bayan futbol takımı kuruldu.
     Adıyaman Yamanspor bünyesinde kurulan bayan futbol takımı ve yöneticileri, Adıyaman Sporcular Derneğini (SPORDER) ziyaret ederek yeni kurulan futbol takımı hakkında bilgi verdi.
     SPORDER Başkanı Yusuf Babar, Adıyamanda böyle bir takımın kurulmasının çok önemli olduğuna işaret etti. Babar, bayan futbolcuların spora yönelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Bayan futbol takımı daha sonra Belediye Başkanı Necip Büyükaslanı makamında ziyaret etti. Büyükaslan, yaptığı konuşmada, şaşırdığını ve bir o kadar da mutlu olduğunu belirterek, gençlerle gurur duyduğunu her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.
    
     -Amatör futbolcular sahayı terk etti
    
     Adıyamanda Amatör Ligde mücadele eden Fatih Gençlikspor oyuncuları, hakemin kırmızı kartına tepki göstererek sahayı terk etti.
     1. Amatör Kümede mücadele eden Fatih Gençlikspor ile Gapspor Esentepe Stadyumunda karşı karşıya geldi. Maçın 57. dakikasında bir pozisyonda rakip futbolcular arasında tartışma çıktı. Hakem Nedim Yaman, Fatih Gençlikspor oyuncularından Halil İbrahim Karaoğlu ve Muammer Seçilmişe kırmızı kart gösterdi. Bunun üzerine Fatih Gençlikspor oyuncuları sahayı terk etti.
     Hakem Yaman da maçı tatil etti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER