Futbol

Futbol -Beşiktaşlı Manuel Fernandes: -İlk yarıda beklenenin tam tersi bir performans gösterdik. İkinci yarıda aynı performansı tekrarlamak ya da bunun üzerine koymayı hedefliyoruz


ANTALYA (A.A) - Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes, ilk yarıda beklenenin üzerinde performans gösterdiklerini belirterek, İlk yarıda beklenilenin tam tersi bir performans gösterdik. İkinci yarıda aynı performansı tekrarlamak ya da bunun üzerine koymayı hedefliyoruz dedi.
     Beşiktaşlı Manuel Fernandes, takımının konakladığı Manavgat ilçesine bağlı Ilıca beldesindeki Sensimar Otelde basın toplantısı düzenledi.
     Yaklaşık 10 günlük aradan sonra ikinci yarı hazırlıkları için Antalyaya geldiklerini kaydeden Fernandes, arkadaşları ile özlem giderdiklerini söyledi. İstanbuldaki hava şartlarından dolayı Antalyaya geldiklerini anlatan Fernandes, Güzel bir havada çalışma imkanı bulduk. İkinci yarı öncesinde ön çalışma oldukça önemlidir. Antrenmanlar iyi gidiyor. Sakatlığım da geçti. Burada olmaktan mutluyum dedi.
     Takımının ilk yarıdaki performansını değerlendiren ve bu performansı başarılı bulduğunu dile getiren Fernandes, İlk yarıda beklenenin tam tersi bir performans gösterdik. İkinci yarıda aynı performansı tekrarlamak ya da bunun üzerine koymayı hedefliyoruz diye konuştu.
     Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fernandes, sakatlığı ile ilgili soruya, Uzun bir süreden sonra antrenmana çıktım, bu sevindiriciydi. Yüzde 100 performansımı henüz sergilemedim. Hedefim ikinci yarının ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oynamak. Antrenmana çıkmak benim için büyük bir adımdır şeklinde yanıt verdi.
     Bir gazetecinin sezon başında takımdan ayrılmak istediği, ancak şu anda takımın lideri konumunda olmasını nasıl değerlendirdiği yönündeki soru üzerine Fernandes, Hiçbir zaman takımdan gitmek istiyorum diye bir şey söylemedim. Bugünkü bakış açımla 6 ay önceki bakışım arasında hiçbir şey değişmedi. Ben kişisel kalitemi ortaya koyup takıma yardım için buradayım. İlk günden itibaren bu bakış açısına sahibim. Benden bekleneni yüzde 100 vermeye çalışıyorum diye konuştu.
    
     -Kulüp isterse oturup konuşuruz-
    
     Sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı şeklindeki bir soruya Fernandes, kontratının bitmesine 1,5 yıl daha olduğunu, tamamen iyileşerek bir an önce sahalara dönmek istediğini dile getirerek, Kulüp kalmamı isterse oturup konuşuruz dedi.
     Fernandes, geçen yıl başarının neden gelmediği sorusunu şöyle yanıtladı:
     Her zaman iyi ve kaliteli oyunculardan iyi bir grup oluşumu olacak diye bir mecburiyet yok. Sonuç olarak geçen yıl iyi oyuncular vardı, ama iyi bir grup olamadık. Bu sene tartışılır, ama iyi bir grubuz. Saha içinde bir oyuncu gol attı veya güzel hareket olduğunda kolektif olarak hareket ediyoruz. Evde televizyon başında seyretse bile o hareketi kendi yapmış gibi mutluluk duyar hale geldik. Bunu hep beraber hisseder hale geldik. Sonuç olarak çok iyi bir grubuz.
     Her yaptığının magazin basınında yer almasını nasıl değerlendirdiği sorulan Fernandes, Bütün gazeteciler işlerini yapıyor. Ben böyle yaşıyorum. Gazeteciler beni çekiyor diye yaşam stilimi değiştirecek bir şey yok. Ben işimi yapıyorum, onlar da işini yapıyor diye konuştu.
     Fernandes, teknik direktör Samet Aybabanın elindeki kısıtlı kadroyla çok iyi bir iş çıkardığını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER