Futbol

Futbol -Wolfsburgun Brezilyalı oyuncusu Diego: Türkiyedeki herhangi bir takımdan transfer teklifi almadım. Wolfsburgta mutluyum ve burada kalacağım


ANTALYA (A.A) - Wolfsburgun Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas, Türkiyedeki herhangi bir takımdan transfer teklifi almadım. Wolfsburgta mutluyum ve burada kalacağım dedi.
     Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, devre arası kamp çalışmalarını Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Calista Otelinin futbol sahalarında gerçekleştiriyor.
     Günde çift idman yapan Alman ekibi, 6 Ocakta Beşiktaş ile Trabzonsporun da yer alacağı Tuttur.com Turnuvasına katılacak.
     Antrenmanda, Galatasaray ve Fenerbahçenin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Wolfsburgun Brezilyalı futbolcusu Diegoya Türk gazeteciler büyük ilgi gösterdi.
     Diego, antrenmanın ardından gazetecilerin transfer iddialarıyla ilgili sorularını yanıtladı. Tamamen Wolfsburga konsantre olduğunu belirten Diego, Türkiyedeki herhangi bir takımdan transfer teklifi almadım. Wolfsburgta mutluyum ve burada kalacağım dedi.
     Bir gazetecinin, Geçtiğimiz sezon Atletico Madridde birlikte oynadığın Arda Turan hakkında ne düşünüyorsun- sorusuna Diego, Ardanın çok iyi bir futbolcu olduğunu ve İspanyada kalması gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Okan Özer / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER