Futbol

Futbol -Ankaragücünün Antalya kampı -Fransız forvet oyuncusu Baba Diame, kampa katılarak başkent ekibiyle birlikte çalıştı


ANKARA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü, ikinci yarı hazırlıklarını Antalyanın Belek beldesinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Arcadia Hotelin sahasında gerçekleşen idmana, Fransız forvet oyuncusu Baba Diamede katılarak başkent ekibiyle birlikte çalıştı.
     Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransız oyuncunun dışında Antalya kampına 5 Ocak Cumartesi günü Almanya 2. Liginde oynayan Furkan Güraslan ve Almanya 3. Liginde top koşturan Kerim Avcının da katılacağını söyledi.
     Transfer yasağının kalkması durumunda bu futbolcuları kadrolarına katacaklarını ifade eden Kaplan, kampın yoğun tempoda sürdüğünü kaydetti.
     Kaplan, ikinci yarıda Ankaragücünü en iyi noktaya getirmek için çalışacaklarını vurgulayarak, camianın ortaya koyacağı birlik ve beraberlikle daha iyi yerlere geleceklerini dile getirdi.
     Başkent ekibi, Antalya kampı çerçevesinde yarın Erzincan Refahiyespor, 9 Ocak Çarşamba günü Hatayspor ve 12 Ocak Cumartesi günü de Adana Demirspor ile hazırlık maçı yapacak.
     Sarı-lacivertli ekip, 11 Ocak Cuma günü de Gaziantepspor ile hazırlık maçı yapmayı planlıyor.
    
     Muhabir: Buğra Ersavaş / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER