Futbol okulunun öğrencileri derede serinledi

Futbol okulunun öğrencileri derede serinledi -Başkale Kaymakamlığının açtığı futbol okuluna devam eden 150 çocuk, yaptıkları pikniğin ardından derede serinledi


VAN (A.A) - Başkale Kaymakamlığının açtığı futbol okuluna devam eden 150 çocuk, yaptıkları pikniğin ardından derede serinledi.
     Kaymakamlık tarafından ilçede açılan futbol okuluna yaşları 7 ile 12 arasında değişen 150 çocuk devam ediyor.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kalemin gözetiminde çalışmalarını sürdüren minik futbolcular, Çamlık Deresi mevkisinde piknik yaptı.
     Piknik sırasında çift kale maç yapan öğrenciler, dereye girerek serinledi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kalem, öğrencilerin sosyal alanda kendilerini geliştirmesini amaçladıklarını bildirdi.
     İlçedeki farklı okullardan futbol kabiliyeti olan öğrencilerin futbol becerilerini geliştirmelerine yardımcı olduklarını ifade eden Kalem, antrenmanların dışında öğrencilere yönelik bu tür sosyal faaliyetler düzenlediklerini kaydetti.
     Futbol okuluna ve öğrencilere destek veren ilçe esnaflarından Cafer Koç ise bu futbol okulundan gelecek vaat eden sporcular çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.
     Koç, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması, başarılı birer sporcu olarak topluma kazandırılması için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
     Öğrenciler, pikniğin ardından derede yüzerek serinledi.
    
     Muhabir: Zafer Tayfur / Yahya Öylek
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Futbol okulunun öğrencileri derede serinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER