FÜ öğrenci kulübü Dilkolikler iş adımı

FÜ öğrenci kulübü Dilkolikler iş adımı Gürgözeyi konuk etti


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Dilkolikler Kulübünce düzenlenen Gençlik Festivali kapsamında iş adamı Ramazan Gürgöze Başarıya Giden Yol panelinde öğrencilerle bir araya geldi.
     FÜ Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panelde aynı zamanda inşaat mühendisi olan iş adamı Gürgöze, öğrencilere başarıya giden yolda nelere dikkat etmeleri gerektiği noktasında mesleki tecrübelerini aktardı.
     Gürgöze, bu tür etkinliklerin önemine değinerek, sosyal, kültürel ve mesleki anlamda birey olarak insanların kendilerini daha iyi ifade edebilmek için bu tür etkinliklerin hayatın bir parçası olması gerektiğini belirtti.
     İnşaat sektörünün gelişmekte olan ülkelerde ekonominin lokomotifi olduğunu vurgulayan Gürgöze, şunları söyledi:
     Panelde mesleki tecrübelerimi genç arkadaşlarımıza aktaracağım. Başarıya giden yolda nelere dikkat etmeleri gerektiğini, okurken hangi kriterler doğrultusunda hayatlarını tertip etmeleri ve nasıl başarılı olacaklarına dair tecrübelerimizi paylaşacağım. İnşaat sektörü bildiğiniz gibi sadece ülkemizde değil, gelişmekte olan ülkelerin tamamında lokomotif sektördür. Bu lokomotif sektörün aktörleri olarak bizler de tecrübelerimizi genç meslektaş adaylarımızla paylaşacağız.
     Gürgöze, öğrencilik yıllarını, iş hayatını ve tecrübelerini anlatırken, 2 saat süren panelde öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber FÜ öğrenci kulübü Dilkolikler iş adımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER