FÜ Hastanesinde devir teslim töreni

FÜ Hastanesinde devir teslim töreni -Prof. Dr. Yılmaz, görevini Prof. Dr. Belirgene devretti


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Said Belirgen, görevi Prof. Dr. Erhan Yılmazdan devraldı.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, FÜ Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belirgen, başhekimlik makamında gerçekleşen törenle görevi Yılmazdan devraldı.
     Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, 4 yıl önce göreve geldiklerinde hastanenin ciddi bir borcu olduğunu, firma ödemelerini yaklaşık 13-14 ay sonrasında yapabildiklerini belirterek, bugün itibariyle bunların büyük bir çoğunluğunun bittiğini, ödemelerin vadesinin 4-5 aya kadar düştüğünü kaydetti.
     Hastanenin çökmek üzere olan bilgi işlem otomasyon sistemini son teknolojiyi kullanarak modern bir hale getirdiklerini ifade eden Yılmaz, 20-25 olan yoğun bakım yatak sayısını da 70-75lere çıkardıklarını belirtti. Yılmaz, görev yaptığı sürede emeği geçen tüm idari ve akademik personele teşekkür etti.
     Prof. Dr. Belirgen de başarılı ve huzurlu şekilde hastane için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, Yılmaz ve ekibine teşekkürlerini iletti.
     Konuşmaların ardından Yılmaz, görevini Belirgene devretti. Elazığda 1967 yılında doğan Belirgen, 1990 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1998 yılında FÜ Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında ihtisasını tamamlayan ve İngilizce bilen Belirgen, evli ve 4 çocuk babası.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber FÜ Hastanesinde devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER