Finike Belediye Meclisi yeni yılın ilk

Finike Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi


ANTALYA (A.A) - Finike Belediye Meclisi 2013 yılının ilk meclis toplantısını, belediye başkanı Nail Dülgeroğlu başkanlığında gerçekleştirdi.
     Finike Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya 11 meclis üyesinin tamamı katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Dülgeroğlu, 2013 yılında yapılacak meclis toplantıları ve alınacak kararların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Meclis üyelerine gündem maddelerinin okunmasının ardından 2013 yılı meclis denetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Denetim kurulu üyeliklerine Ertürk Yazar, Recep Özkaya ve Ruhiye Bozoğlu seçildi. Toplantıda belediyede çalıştırılan sözleşmeli personelin maaşları da görüşüldü.
     Hal Birliği için yapılan üye seçiminde Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu ve meclis üyesi Cengiz Tunanın yanı sıra Recep Özkayanın da birlik üyesi olması kararlaştırıldı. Toplantıda köylere yapılacak yardımlar da ele alındı.
     Belediye Başkanı Dülgeroğlu, Gökbük köyüne yağmur suyu drenaj hattı için 260 metrelik boru isteği bulunduğunu, bunun yapılmasının faydalı olacağını belirtti.
     Arif, Gökbük, Yuvalı, Saklısu ve Yalnız köylerinin çöplerinin toplanmasıyla ilgili bir talep bulunduğunu ifade eden Dülgeroğlu, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından daha önce alınan çöp toplama aracının belediyeye devredilmesi halinde talebi yerine getirmeyi taahhüt ettiklerini kaydetti.
     Belde belediyeleri tarafından verilen imar planı tadilatlarının da görüşüldüğü toplantıda, görüşülen tüm gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Finike Belediye Meclisi yeni yılın ilk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER