Fildişi Sahillerinden Bitlise transfer

Fildişi Sahillerinden Bitlise transfer -Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Tatvan Gençlerbirliği, Fildişi Sahillerinden Cennet Brown ve Yannick Alex Kore ile anlaşma imzaladı -Kısa sürede takıma uyum sağlayan yabancı futbolculara,


BİTLİS (A.A) - Şener Toktaş-Yunus Okur - Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Tatvan Gençlerbirliği, Fildişi Sahillerinden Cennet Brown ve Yannick Alex Kore ile anlaşma imzaladı.
     Spor Toto Süper Ligdeki birçok takımda top oynayan eski Ankaragücü Spor Kulübü Antrenörü Hakan Keleş ile 1 yıllığına anlaşma imzalayan Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü, Fildişi Sahillerinden de 2 yabancı sporcuyu renklerine bağladı.
     Fildişi Sahillerinden Bitlise gelen yabancı sporcular, kısa sürede takıma uyum sağlarken, vatandaşların da sevgisini kazandı.
     Çarşı merkezinde gezerken ve alışveriş yaparken vatandaşların büyük ilgi gösterdiği futbolcular, takımlarının başarısı için gayret göstereceklerini belirtti.
     Antrenör Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başına yeni geldiğini anımsatarak, takımı amatörden profesyonele taşımak için çalışacağını söyledi.
     Takımda birçok eksik bulunduğunu, ancak bunlara rağmen çaba gösterdiğini ifade eden Keleş, şöyle konuştu:
     Tatvanda daha önceden dostlarım vardı ve onlara geleceğimi söylemiştim. Buradaki potansiyeli ortaya çıkarmak ve bunu ateşlemek için başkanımızla hedef birliğine girdik. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Başkanımız Tatvandaki potansiyeli ortaya çıkarmak için bu yola baş koydu. Bunun için transferler yapıyor. 2 yabancı oyuncu hakkımız da vardı. Bundan yararlanmak istedik. Bu kapsamda araştırma yaptık ve Fildişi Sahillerinden iki yabancı oyuncu transfer ettik. Bu oyuncularımızın hala lisansı çıkmadı. Bunlar önümüzdeki hafta yapacağımız maçlarda yerlerini alacak.
    
     -Tatvan gençliğine hizmet ekmek istiyoruz-
    
     Sadece Tatvan Gençlerbirliği Spora değil, Tatvan gençliğine de hizmet etmek istediğini anlatan Keleş, Tatvan için hedeflerinin büyük olduğunu ifade etti.
     Tatvanda spora karşı bir açlık olduğuna değinen Keleş, şöyle devam etti:
     Bu açlığı ortaya çıkarmak istiyoruz. Bunun için de projelerimiz var. Burada yetenekli gençler var ve bunlara kapı açacağız. Ardından yeteneklerini ortaya çıkaracağız. Transferlerimiz devam edecek. Takıma yeni geldiğim için eksikliklerimizi gidereceğiz. Yabancı transferimiz bitti. Bundan sonra yerli gençleri transfer edeceğiz. Hedeflerimiz büyük. Başkanımız daha önce süper ligde oynamış sporcuları takıma transfer yapmak için çaba gösteriyor. Takıma yapılacak olan takviyelerin olumlu olacağını düşünüyorum. Ayrıca tesis anlamında belirli bir kitle harekete geçmeye başladı. Tatvan Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamından da destek bekliyoruz. Başkanımızın belirli bir projesi var. Stadımızı ve antrenman sahamızı yenileyip, ilçeye bir tesis kazandırmak istiyor.
     Fildişi Sahillerinden transfer olan Cennet Brown ise Türkiyeye gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
     Brown, 20 yaşında olduğunu ve Tatvana futbol oynamak için geldiğini bildirerek, İnşallah bu takımda çok başarılı olacağım. Tatvan çok güzel ve buraları çok beğendim. Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı var dedi.
     Takıma transfer olan diğer oyuncu Yannick Alex Kore de takımın şampiyon olması için çaba göstereceğini dile getirdi.
     Kore, Ben Fildişi Sahillerinde futbolcuydum. Tatvana yeni transfer oldum. 20 yaşındayım. Tatvan çok güzel bir yer. İnşallah bu yıl şampiyon olacağız diye konuştu.
    
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Fildişi Sahillerinden Bitlise transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER