FETAP Başkanı Otgöz:

FETAP Başkanı Otgöz: -"Uyumlu ve olumlu çalışmalar ışığında Fethiyenin 2013 yılı turizm sezonunu en iyi şekilde geçireceğine inanıyorum"


MUĞLA (A.A) - Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği (FETAB) Başkanı Osman Otgöz, bu yıl Fethiye turizminin geçen yıldan daha iyi olacağını belirterek, "Uyumlu ve olumlu çalışmalar ışığında Fethiyenin 2013 yılı turizm sezonunu en iyi şekilde geçireceğine inanıyorum" dedi.
     Otgöz, FETABın Turizm Konseyi toplantısında, 2012de katıldıkları uluslararası turizm fuarlarını değerlendirdi. FETAB olarak ABD, Rusya ve Ukraynada yapılan turizm fuarlarında Fethiyeyi en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Otgöz, Fethiyenin turizm sektöründe ilerlemesi için encümen üyeleriyle çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydetti.
     Otgöz, "FETAB olarak ilçedeki kamu, özel kurum ve kuruluşlarla son derece uyumlu çalışmaktayız. Uyumlu ve olumlu çalışmalar ışığında Fethiyenin 2013 yılı turizm sezonunu en iyi şekilde geçireceğine inanıyorum" diye konuştu.
     Çalış bölgesini Ölüdeniz gibi marka yapma konusunda çalışmalarının sürdüğünü anlatan Otgöz, birlik ve bütünlük içinde Fethiyeyi kalkındırmak için çalıştıklarını, çalışmalarına toplumun her ferdinden de katılım beklediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber FETAP Başkanı Otgöz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER