Fenerbahçenin yeni sezon hazırlık kampı

Fenerbahçenin yeni sezon hazırlık kampı -Futbolcu Bekir İrtegün: Tam bir yıldır başkanımızı yanımızda göremiyoruz ama bu özlem artık bitti -Egemen ile aramızda tatlı bir rekabet olacak -Aynı mevkide dört oyuncu olduk.


DÜZCE (A.A) - Fenerbahçenin defans oyuncusu Bekir İrtegün, Tam bir yıldır başkanımızı yanımızda göremiyoruz ama bu özlem artık bitti dedi.
     Düzcenin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylasında kampa giren sarı-lacivertli ekipte, basın toplantısı düzenleyen Bekir İrtegün, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın tahliye olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Bunun insani bir duygu olduğunu ifade eden İrtegün, Bir insanın dört duvar arasında bulunmasından daha kötü bir şey olamaz. Onun dışarıda olması en başta kendisine, ailesine ve sevenlerine müthiş huzur verdi diye konuştu.
     Aziz Başkanı çok özlediklerini belirten İrtegün, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Geçen yıl maçlara çıkarken her gün bir haber alıyorduk. Bunun sıkıntısını gerçekten çok fazlasıyla yaşadık. Kamp dönemlerinde antrenmanlarla bunların üstesinden geldik. Taraftarımız bize büyük destek verdi. Tam bir yıldır başkanımızı yanımızda göremiyoruz, ama bu özlem artık bitti. İnşallah Düzce kampımıza da katılacak. Başkanımızın dışarıda olması, onunla konuşmamız bize her zaman güç verdi. Umarım her zaman da yanımızda olur.
     Kampta çok güzel bir ortamın oluştuğuna dikkati çeken İrtegün, 9 gün kadar çalışmalarımızı burada devam ettireceğiz. Hem uzun bir aradan sonra herkesin toplanması hem de yeni transferlerin olması bizde heyecan yaratıyor. Gelecek sezonun bütün yatırımını burada yapıyoruz. Bu yüzden Düzce kampı bizim için çok önemli ifadelerini kullandı.
     Geçen yıl çok karakterli ve çalışkan oyuncuların takımda yer aldığına işaret eden İrtegün, bu sezon da takıma çok karakterli oyuncuların geldiğini söyledi.
     Futbolda her zaman rekabet ortamının olacağını vurgulayan Bekir İrtegün, şöyle konuştu:
     Hiçbir zaman rekabetten kaçmadım. Hep şans bekledim. Bundan sonra da hiçbir zaman kaçacak değilim. Buradan karlı çıkacak olan Fenerbahçe takımıdır. Biz elimizden geleni yapacağız.
     Milli sporcuların ağırlıklı olduğu bir takım haline geldik. Bütün arkadaşlarımızla birlikte Fenerbahçe için mücadele edeceğiz.
    
     -İnsan olarak Egemeni çok seviyorum-
    
     Takıma yeni transfer olan Egemen Korkmazla uzun süredir karşılıklı oynadığını aktaran İrtegün, Egemenle Milli Takımda da beraber forma giydiklerini ifade etti.
     Egemeni çok sevdiğini vurgulayan İrtegün, şunları kaydetti:
     Kendisiyle çok iyi anlaştık. Yaşının verdiği olgunluk ve tecrübe, karakterini ortaya koyuyor. Zaten çok iyi bir futbolcu. Aramızda tatlı bir rekabet olacak. Egemenle yan yana oynama fırsatımız olmadı, inşallah burada olur. Aynı mevkide dört oyuncu olduk. Aykut hocanın burada en çok çalışana formayı vereceğini düşünüyorum.
     Dirk Kuyt da kendini dünya futboluna ispat etmiş bir futbolcu. Transferi ilk duyduğumda çok sevindim. Bazı oyuncular sahadaki duruşuyla takım oyuncusu olduğunu hemen ispat eder. Kuyt da bu futbolculardan biri. Yeni transferlerin çok faydalı olacağını düşünüyorum.
     İrtegün, Atletico Madride transfer olan Emre Belözoğlu adına çok sevindiğini, yeni takımında başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.
     Bu arada takımın bu akşam saat 18.00de antrenman yapacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer / Atakan Çelik
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Fenerbahçenin yeni sezon hazırlık kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER