Fazıl Boyner Kastamonuda anıldı

Fazıl Boyner Kastamonuda anıldı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonulu hayırsever iş adamı Fazıl Boyner, Kastamonu Üniversitesinde düzenlenen programla anıldı.
     Fazıl Boyner Sağlık Yüksek Okulu konferans salonundaki programa, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Fazıl Boynerin kızları Latife ve Lerzan Boyner ile Leman Halulunun yanı sıra dekanlar, yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı.
     Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikle Fazıl Boynerin isminin üniversitede yaşatılmaya çalışıldığını belirten Rektör Aydın, önümüzdeki günlerde Sağlık Kurumları Yöneticiliği ve Sosyal Hizmet bölümlerine alınacak öğrencilerle yüksekokulun daha da gelişeceğini söyledi.
     Aydın, fertlerin toplumda kazandıkları statüyle gelen hak ve ödevlerinin olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
     Hayırsever Boyner ailesi bu sorumluluğunu yerine getirmiş ve üniversitemize bina yaptırarak büyük bir hizmette bulunmuştur. Üniversitemiz kendilerine müteşekkirdir. Üniversitemiz Fazıl Boyner adını ilelebet yaşatacaktır. Bu dünyada hoş seda bırakmak herkesin arzusudur.
     Fazıl Boyner Günleri kapsamında 30 Kasım tarihine kadar Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu Fuaye Alanında resim sergisi düzenleneceği bildirildi.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Fazıl Boyner Kastamonuda anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER