Fatura tahsilatı yapan kişinin kayıplara karıştığı

Fatura tahsilatı yapan kişinin kayıplara karıştığı iddiası -Niğde Belediyesi: Yapılan fatura tahsilatının Niğde Belediyesi ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır


NİĞDE (A.A) - Niğde Belediyesi binasında özel şirket adına fatura tahsilatı yaparken aldığı paralarla kayıplara karıştığı iddia edilen kişinin belediye ile bir ilgisinin olmadığı bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Niğde Belediyesinin hiçbir şekilde elektrik, doğalgaz ve telefon fatura tahsilatı yapmadığı ifade edildi.
     Belediye binasında fatura tahsilatı yapan kurumun özel bir kuruluş olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadele yer verildi:
     Niğde Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda, fatura ödemelerini kolaylaştırmak adına ilgili firma yetkilisine kira karşılığı yer tahsisi yapılmış ve elektrik, doğalgaz, telefon gibi ödemeler, ilgili firma ve kişi tarafından alınmıştır. Yapılan fatura tahsilatının Niğde Belediyesi ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır. Vatandaşlar tarafından yapılan elektrik, doğalgaz ve telefon ödemeleri belediyemiz veznelerince değil, söz konusu firma ve kişi tarafından tahsil edilmiştir. Elektrik, doğalgaz ve telefon fatura ödemesi konusunda yaşanan problemler tamamen söz konusu firma ve şahsı ilgilendirmektedir. Yapılan ödemelerin Belediyemiz ile hiçbir bağlantısı yoktur.
    
     Muhabir: Murat Kaya - Betül Abbak
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Fatura tahsilatı yapan kişinin kayıplara karıştığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER