Fatma Ninenin rüyası gerçek oldu

Fatma Ninenin rüyası gerçek oldu -Başbakan Erdoğandan Aile Büyük Ödülü alan Sümer: -(Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar Zirvesi) Törenden önce bir gece Başbakanımızı rüyamda görmüştüm ve aynısını ödül töreninde yaşadım


KIRIKKALE (A.A) - Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar Zirvesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan Aile Büyük Ödülü alan 49 torun sahibi Fatma Sümer (86), daha önce Erdoğanı rüyasında gördüğünü ve törende aynı olayları yaşadığını söyledi.
     Kırıkkalede yaşayan Sümer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğanın elinden ödül almanın kendisi için mutluluk verici olduğunu belirterek, Başbakan Erdoğanı oğlu gibi sevdiğini ve her zaman dua ettiğini bildirdi.
     Torununun torununu gördüğünü ve 49 torunu bulunduğunu dile getiren Sümer, şöyle konuştu:
     Fakire fukaraya sahip çıkan, ülkesine ve milletine hizmet eden, dostluktan ve barıştan yana olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı çok seviyorum. Törenden önce bir gece Başbakanımızı rüyamda görmüştüm ve aynısını ödül töreninde yaşadım. Bir evladımı yıllar önce kaybettim. Ben Başbakanımızı, onun yerine koyuyorum ve evladım gibi seviyorum. Doğru ve dürüst bir insan. Hep barışı istiyor ve bunun için de çok çalışıyor.
     Dünyanın her yerinde akan kanların durması, ülkemizin daha güzel olması için sürekli dua ederim. Şehitlerimize üzülüyorum. Başbakanımız bu konuda çok çaba gösteriyor.
     Sümer, tören sırasında Başbakan Erdoğan ile ilginç bir diyalog yaşadıklarını ifade ederek, Oğlum, çarpışmaya çıkma, Kılıçdaroğlu ile çarpışmaya çıkma dedim. Ben bunu deyince Niye- diye sordu. Hasta oluyorsun. Tansiyonun düşüyor. Ben de sana çok acıyorum, dayanamıyorum dedim. Biz 20 sene evvel Halk Partili idik. Başbakanı çok seviyorum. Doğru bir adam şeklinde konuştu.
     Sümer, evlenecek çiftlere, evlerine ve birbirlerine sahip çıkmalarını nasihat ederek, Erdoğanın ailelerden 3 çocuk istediğini, kendisine göre bu sayının 4 olması gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Fatma Ninenin rüyası gerçek oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER