Fatih Projesi ağ altyapısı kurulumu bilgilendirme

Fatih Projesi ağ altyapısı kurulumu bilgilendirme semineri


TRABZON (A.A) - Trabzonda Fatih Projesi çerçevesinde kurulumu tamamlanan 60 okulda, 9 Mart-7 Nisan arasında başlanacak ağ altyapısı kurulum işlemleri öncesi uygulamalı seminer düzenlendiği bildirildi.
     Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, seminere, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ile projeden sorumlu Şube Müdürü Sami Ayan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, şube müdürleri, proje kapsamında etkileşimli tahta kurulumu yapılan okul müdürleri ve yardımcılarının katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Seminerlerin sabah bölümünde Fatih Projesinin genel tanıtımı, proje kapsamında Trabzonda bugüne kadar yapılan faaliyetler, ağ altyapısı kurulum işlemleri öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler ile ağ altyapısı kurulum işlemlerinde karşılaşılan doğru ve yanlışlar fotoğraflar ile gösterildi. Öğleden sonraki zamanda ise pilot okul olan Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi ziyaret edilerek ağ altyapısı yerinde incelendi. Kurulum aşamasında karşılaşılan sorunlar hakkında okul müdürü ve rehber öğretmenden bilgi alındı ve kurulu ağ altyapısı eğitici bilişim teknolojileri formatör öğretmenlerince katılımcılara ayrıntılı olarak anlatıldı.
    
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Fatih Projesi ağ altyapısı kurulumu bilgilendirme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER