Ezineden kısa kısa

Ezineden kısa kısa -Ezineli tekvandocular, Cumhuriyet Kupası Tekvando Şampiyonasında başarı elde etti


ÇANAKKALE (A.A) - Ezineli tekvandocular, Çanakkalede düzenlenen Cumhuriyet Kupası Tekvando Şampiyonasında başarı elde etti.
     Ezine Tekvando Spor Kulübü Antrenörü Sinem Çetin , yaptığı açıklamada, Anafartalar Spor Salonunda yapılan ve 165 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, sporculardan Furkan Vançinin birinci, Serkan Kayanın ikinci, Mehmet Özer, Sedef Pamuk, Umut Erdem ve Necati Karanın ise üçüncü olduğunu söyledi.
     Çetin, sporcularının müsabakalarda heyecanlı, azimli ve hırslı olduğunu gözlemlediğini ifade ederek, Kulübümüzden ilk defa müsabakaya katılan sporcularımız dereceye girerek başarılı olduklarını bizlere gösterdi. Bu tür müsabakalar, sporcuların birbirini tanıması, kaynaşması ve dostlukları açısından oldukça önemli. Kısıtlı imkanlarla Ezinede antrenmanlarımızı devam ediyoruz. Buna rağmen başarılı sporcular yetiştirmekteyiz dedi.
    
     -Kızılay Haftası-
    
     Türk Kızılayı Ezine Şubesi Başkanı Birol Güngördü, Kızılay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Güngördü, 1868 yılından bu yana, ulusal ve uluslararası alanda, her koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen Türk Kızılayının Türkiyenin en köklü ve güçlü yardım kuruluşu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Dünyanın neresinde ve hangi milletten olursa olsun, dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin bütün mazlumların ve mağdurların imdadına koşan Türk Kızılayı, acizlerin, düşkünlerin ve muhtaçların yaralarına merhem olmaktadır. Vakıf medeniyetimizin, şefkat ve merhamet duygularımızın ifadesi olan Kızılay, aziz milletimizin yüz akı kuruluşlardan biri olarak, insani yardım faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Faaliyet alanının genişliğiyle dikkati çeken Kızılay, ihtiyaç sahiplerine yardımları organize ve ivedi bir şekilde ulaştırabilmesi sayesinde, diğer yardım kuruluşları arasında ve uluslararası toplum nezdinde, ayrıcalıklı ve saygın bir konum kazanmayı başarmış durumdadır.
    
     Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ezineden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER