EXPO Yasası Perşembe günü TBMM gündemine

EXPO Yasası Perşembe günü TBMM gündemine gelecek


ANTALYA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, EXPO Antalya Yasasının perşembe günü TBMM Genel Kurulunda görüşülmesinin planlandığını söyledi.
     Türel, yaptığı yazılı açıklamada, TBMM Genel Kurulunda 18 Ekim Perşembe günü görüşülecek olan EXPO Antalya Yasasını aynı gün içinde çıkarmaya çalışacaklarını belirtti.
     Perşembe günü gece geç saatlere kadar da olsa Meclisin çalışarak görüşmelerin tamamlanmasını hedeflediklerini ifade vurgulayan Türel, toplu iş görüşmelerinin ardından TBMM Genel Kurulunda görüşülecek EXPO Yasasının muhalefetin oyalama taktiğine başvurmaması halinde aynı gün yasalaşmasını beklediklerini kaydetti.
     Türel, EXPO gibi Antalya için hayati önem taşıyan siyaset üstü bir projenin muhalefet ve iktidar olarak el birliği ve görüş birliği ile yasalaşmasını arzu ettiklerini dile getirerek, yasanın bir an önce çıkması hususunda muhalefetin tavrının da önemli olduğunu anlattı.
     Türel, Bütün beklentim ve arzum, İzmir milletvekillerinin İzmir EXPO Yasasında gösterdiği birlikteliği, Antalya milletvekilleri olarak iktidar ve muhalefetiyle el ele vermek suretiyle göstermektir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber EXPO Yasası Perşembe günü TBMM gündemine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER