Evlenme rekoru kıran İsmail dede, evsiz

Evlenme rekoru kıran İsmail dede, evsiz kaldı -Yozgatın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli beldesinde 14 kez evlenerek rekor kıran İsmail Sarının (90) evi şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle yıkıldı


YOZGAT (A.A) - Yozgatın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli beldesinde 14 kez evlenerek rekor kıran İsmail Sarının (90) evi, şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle yıkıldı.
     Kore Gazisi İsmail Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 evliliğine yuvalık yapan evinin yıkıldığını söyledi.
     Yıllarca bakımını yaptığı yuvasının aşırı yağış ve rüzgara dayanamadığını dile getiren Sarı, eşi Satı Sarı ile yıkılan evlerini toparlamaya çalıştıklarını söyledi.
     Sarı, evlerinin yıkılması nedeniyle tandır olarak kullandıkları bölümde kaldıklarını, ancak burada da elektrik ve su olmadığını kaydetti.
     Gazi maaşıyla evin bakımını yapmaya çalıştığını ifade eden Sarı, Yıllarca bu evde yaşadım. Bütün evliliklerime, bu ev yuva oldu. Ne kadar bakım yapsak da yıkılmasına engel olamadık diye konuştu.
     İsmail Sarının 14. eşi Satı Sarı da evlerinin yıkılması nedeniyle zor günler geçirdiklerini dile getirdi.
     Yaşlı iki insan olarak evlerini yeniden düzenlemeye çalıştıklarını anlatan Sarı, Evimiz kullanılamaz durumda. Banyo yapamıyoruz. Ortalık dağınık halde. Yeni bir ev yapmak istiyoruz. Buna da maddi anlamda gücümüz yetmiyor. Bu konuda yetkililerden yardım yapmasını talep ediyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Sarı/Özcan Güney/İsmail İçer
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Evlenme rekoru kıran İsmail dede, evsiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER