Evcilmen, Konuksever Mahalle sakinleri ile bir

Evcilmen, Konuksever Mahalle sakinleri ile bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konuksever Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
     Evcilmen, Konuksever Mahalle Toplantısında yaptığı konuşmada, mahallede olmakta mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Konuksever Mahallesinde belediye çalışmalarıyla hızlı bir gelişim yaşadığını ifade eden Evcilmen, İçinde bulunduğumuz kapalı pazar, spor kompleksi, semt veznesi, muhtar evi, anaokulu, kurs merkezlerimiz bir anda mahallenin çehresini değiştirdi. Açılan yollar, asfalt ve kaldırım çalışmaları, 18 park ve yeşil alan düzenlemesi, basketbol sahaları, fitnes alanlarıyla da Konuksever, tercih edilen bir yaşam alanı oldu dedi.
     Evcilmen, mülkiyet sorunları çözümlenen 2 parkın yapımının daha programa alındığını ifade ederek, mahalle sınırları içinde bulunan diğer pazar alanında uygulanacak projeye mahalle sakinleriyle karar vermek istediklerini belirtti.
     Muratpaşa Belediyesinin rant için değil kent için ürettiği tüm projelerin kent yaşayanlarından kabul gördüğünü kaydeden Evcilmen, Muhalefet bile artık bizi eleştirmiyor. İyi, güzel oluyor da dengeli olmuyor. Laraya daha çok hizmet yapılıyor diyor. Şunu söylemeliyim ki son dönemin yatırım bütçesinin yüzde 75i Lara dışındaki mahallelere ayrıldı diye konuştu.
     Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinleyen Evcilmen, kadınlar için spor kursları isteyen mahalle sakinlerinin isteğinin yerine getirileceğini söyledi.
     Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç da katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Evcilmen, Konuksever Mahalle sakinleri ile bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER