ETSO ile ING Bank, kredi sözleşmesi

ETSO ile ING Bank, kredi sözleşmesi imzaladı -ING Bank Genel Müdürü Abay: Bizim, Türkiye olarak 2023 hedeflerinden asla şaşmamamız gerekir. Bu nedenle üreten ve çalışan bir ülke, söz konusu gelişmelerden negatif etkilenmez


ERZURUM (A.A) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile ING Bank arasında, oda üyelerinin kullanabilecekleri uygun vadeli kredi sözleşmesi imzalandı.
     ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, ETSO Toplantı Salonunda düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, banka olarak Erzuruma büyük önem verdiklerini belirterek, iyi şartlara erişmiş olan büyük işletmelerin krediye ihtiyaç duymadığını ifade etti.
     Banka olarak KOBİlere, özellikle de Anadoludaki KOBİlere ulaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Abay, şunları kaydetti:
     KOBİlerin kredi sorunlarını çözmeye özen gösteriyoruz. Banka olarak elimizde bulunan imkanları KOBİlere sağlamak istiyoruz. Tek tek KOBİlerin ayağına gidiyoruz. Erzurumda hayalini kurduğumuz yerde değiliz. Daha merkezi bir yere şubemizi taşıyacağız. Bizim, Türkiye olarak 2023 hedeflerinden asla şaşmamamız gerekir. Bu nedenle üreten ve çalışan bir ülke, söz konusu gelişmelerden negatif etkilenmez.
     ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de kredi kullanmak isteyen herkesin mutlaka ödeyebileceği kadar talepte bulunması gerektiğini kaydetti.
     Birçok bankayla kredi protokolü imzaladıklarını anımsatan Yücelik, Binlerce üyemiz var. Bu üyelerimiz çeşitli bankalarla çalışıyor. Çalıştıkları bankalardan kredi kullanmaları daha kolay oluyor. Protokol imzalamak kolay. Önemli olan bu kullanılan kredilerin ödenebilmesidir. Ticaretle uğraşanlar nakit sıkıntısı çekiyor. Bunu da ancak banka kredileriyle çözmeye çalışıyorlar ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından, ETSO Başkanı Yücelik ile ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, kredi protokolü imzaladı.
     Protokol kapsamında, oda üyelerinin 24 ay vadeli işletme kredisini 1.09 faiz oranıyla, 36 ay vadeli işletme kredisini ise 1.08 aylık faiz oranıyla kullanabilecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber ETSO ile ING Bank, kredi sözleşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER