ETOda İletişimin Gücü semineri

ETOda İletişimin Gücü semineri -İletişim Uzmanı Morgan: -Her işletme için inanç en önemli sermaye


ESKİŞEHİR (A.A) - ABDnin önemli iletişim uzmanlarından Rebecca L. Morgan, ister küresel ister yerel düzeyde faaliyet göstersin, her işletme için inancın en önemli sermaye olduğunu belirtti.
     Morgan, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından ETO Meclis Salonunda düzenlenen letişimin Gücü seminerinde iletişim stratejilerini ETO üyeleriyle paylaştı.
     Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin yanı sıra üniversite öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği ve salon dışında kurulan barkovizyondan takip ettiği programda Morgan, ister küresel ister yerel düzeyde faaliyet göstersin, her işletme için inancın en önemli sermaye olduğunu ifade etti.
     Deneyimlerini katılımcılarla paylaşan Morgan, Eskişehirin sahip olduğu enerjiye hayranlık duyduğunu da belirterek, Eskişehirli tüccarın iletişim konusunda oldukça farklı bir yaklaşıma sahip olduğunu, bu yaklaşımın küresel ölçekte fark yaratacağına inandığını dile getirdi.
     Morgan seminerde, iş hayatında dürüstlük, kişisel iletişim ve beden dilinin önemine dair tecrübelerini aktardı.
     ETO Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan da iletişimin coğrafyamız için bir gelenek olduğunu ancak Eskişehirin uluslararası arenada daha büyük yer edinmesi için tüccar ve sanayicilerinn iletişime daha fazla özen göstermesi gerektiğini anlatarak, Eskişehir kabuğunu kırıp daha yüksek hedeflere odaklanmalıdır dedi.
     Morgan, Apple, HP ve Sony gibi birçok küresel firmanın danışmanlığını yürütüyor.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ETOda İletişimin Gücü semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER