ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönen, 6.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönen, 6. STK Festivaline katıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Eskişehir Sivil Yerel Oluşumunun bu yıl 6ncısını düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Festivaline katıldı.
     ESOGÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi Saatli Parkta gerçekleşen festivalle Eskişehirdeki çeşitli amaçlarla kurulmuş çok sayıda sivil toplum kuruluşunun bir araya getirilerek bu kuruluşların halkla buluşması ve seslerini duyurması hedeflendi.
     Festivale açtığı stantla destek veren ESOGÜ adına açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Gönen, Türkiyenin 2023 yılında dünyanın ilk 10 büyük devleti arasına girmeyi hedeflediğini bildirdi.
     Bunun başarılabilmesi için kamunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da işin bir yanından tutması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Gönen, kendisinin veren el alandan üstündür şiarından hareketle sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını takdir ederek saygıyla karşıladığını bildirdi.
     Prof. Dr. Gönen, ESOGÜnün şimdiye kadar Eskişehirdeki sivil toplum kuruluşlarına verdikleri desteği bundan sonra da sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Gönen, 6. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER